Beautysalon Exclusivo
Gelnagels, manicure en pedicure
Nieuwtjes


Nu ook Powergel

Wat is Powergel?

Powergel is een nieuw revolutionair product die in november 2017 gelanceerd is. Een product wat het beste van 2 werelden combineert; de hardheid en verwerkbaarheid van acryl met de flexibiliteit van gel. Het wordt net als gel uitgehard in een LED of UV lamp.

Voor wie is Powergel geschikt?

Het mooie van dit product is dat het voor iedere nagel geschikt is; van een zachte flexibele natuurlijke nagel tot een harde natuurlijke nagel.
Voorheen werd er gekeken naar welk product er bij jou nagel paste, in principe hoeft dat niet meer.
Tuurlijke kijken we samen wat het beste bij jou nagels past powergel of gel.


 
 Bent u het lakken zat of beschadigd u uw nagel al na 1 of 2 dagen? Heeft u geen zin in lang wachten tot uw nagels droog zijn? Dan is gellak een perfecte oplossing voor u!. De gellak blijft veel langer mooi de traditionele nagellakken en verstevigd meteen de nagel. Hierdoor krijgt uw natuurlijke nagel meteen de kans om mooi lang te groeien. Een ander voordeel is dat uw nagels direct droog zijn zodat u door kunt gaan met andere bezigheden. Gellak wordt aangebracht en groeit uit met de natuurlijke nagel. De gel blijft ongeveer 2-4 weken op de nagel zitten (ligt aan de groei van uw nagels). De gel is een elastische en sterke gel die zeer dun wordt aangebracht op de nagels. Hiermee heeft u geen last meer van gebroken of gescheurde nagels! Ideaal voor vrouwen die geen kunstnagels (meer) willen dragen, maar wel graag mooi verzorgde nagels willen hebben. De Gellak kan naturel (doorzichtig) worden aangebracht, in een kleur of als french manicure. Kijk voor de kleuren bij behandelingen of aanbieding.


     

Salon is geopent vanaf 27 juni 2011!!